Atria Takuumurea Rotukarja Naudan sisäfilee n. 2,6 kg
Sisäfilee on naudan arvokkain osa. Se on todella mureaa lihaa, jossa ei rasvaa eikä jänteitä juurikaan ole. Keskiosasta sisäfileetä (coeur de filet) tehdään hienoimpia pihvejä. Päädyt sopivat esimerkiksi vartaisiin tai fonduepataan. Sisäfilee sopii hienosti myös kokonaisena kypsennettäviksi, joko grillissä tai pannun kautta uunissa. Mikäli kypsennät sisäfileen kokonaisena, sido kapea pää kaksinkerroin. Näin sisäfilee on tasaisemman paksuinen ja onnistut myös kypsentämään sen tasaisemmin.
Atria Hienoin Pihviliha on rotukarjan lihaa, joka on naudanlihaa parhaimmillaan. Nautarotujen jalostus ja nautojen kasvatus ja ruokinta tähtäävät kaikki mahdollisimman laadukkaaseen ja herkulliseen tulokseen joka näkyy lautasella ja maistuu kielellä. Rotukarja kasvaa aina vapaana. Tuotantotapa tukee ympäristön monimuotoisuutta.
Pakkauksessa on merkintä miltä tilalta liha tulee, sekä naudan rotu. Rotukarjarotuihimme kuuluvat Aberdeen Angus, Blonde d’Aquitaine, Charolais, Hereford, Limousin ja Simmental.
Näitä sisäfileitä, kuten muitakin Atria Takuumureita lihoja on raakakypsytetty tarkkaan valvotuissa olosuhteissa vähintään 4 viikon ajan.
Sisäfilee on naudan arvokkain osa. Se on todella mureaa lihaa, jossa ei rasvaa eikä jänteitä juurikaan ole. Keskiosasta sisäfileetä (coeur de filet) tehdään hienoimpia pihvejä. Päädyt sopivat esimerkiksi vartaisiin tai fonduepataan. Sisäfilee sopii hienosti myös kokonaisena kypsennettäviksi, joko grillissä tai pannun kautta uunissa. Mikäli kypsennät sisäfileen kokonaisena, sido kapea pää kaksinkerroin. Näin sisäfilee on tasaisemman paksuinen ja onnistut myös kypsentämään sen tasaisemmin.
Atria Hienoin Pihviliha on rotukarjan lihaa, joka on naudanlihaa parhaimmillaan. Nautarotujen jalostus ja nautojen kasvatus ja ruokinta tähtäävät kaikki mahdollisimman laadukkaaseen ja herkulliseen tulokseen joka näkyy lautasella ja maistuu kielellä. Rotukarja kasvaa aina vapaana. Tuotantotapa tukee ympäristön monimuotoisuutta.
Pakkauksessa on merkintä miltä tilalta liha tulee, sekä naudan rotu. Rotukarjarotuihimme kuuluvat Aberdeen Angus, Blonde d’Aquitaine, Charolais, Hereford, Limousin ja Simmental.
Näitä sisäfileitä, kuten muitakin Atria Takuumureita lihoja on raakakypsytetty tarkkaan valvotuissa olosuhteissa vähintään 4 viikon ajan.
SUOMALAISTA NAUDANLIHAA
Kappalepaino n. 2600 g
Ainesosat naudan sisäfilee
Ainesosa | Määrä | Yksikkö |
---|---|---|
Energia | 510 | kJ |
Energia | 121 | kcal |
Rasva | 4,1 | g |
josta tyydyttynyttä | 1,9 | g |
Hiilihydraatit | 0 | g |
josta sokeria | 0 | g |
Ravintokuitu | 0 | g |
Proteiini | 21 | g |
Suola | 0,1 | g |
Suolapitoisuus yksinomaan luontaisesti esiintyvästä natriumista
Alkuperä: Suomi
Teurastettu: Suomi 78 tai 26
Leikattu: Suomi 78 tai 26
FINSKT NÖTKÖTT
Vikt ca 2600 g
Ingredienser: nöt inrefilé
Ingrediens | Määrä | Yksikkö |
---|---|---|
Energi | 510 | kJ |
Energi | 121 | kcal |
Fett | 4,1 | g |
varav mättade | 1,9 | g |
Kolhydrater | 0 | g |
varav socker | 0 | g |
Kostfiber | 0 | g |
Protein | 21 | g |
Salt | 0,1 | g |
Saltinnehållet uteslutande beror på naturligt förekommande natrium
Ursprung: Finland
Slaktat i: Finland 78 eller 26
Styckad i: Finland 78 eller 26
Förvaring under +6 °C
Olemme varmistaneet, että vain ne asiakkaamme, jotka tosiasiallisesti ovat ostaneet tuotteitamme verkkokaupastamme, sekä kirjautuneet verkkokauppaamme, voivat jättää tuotteitamme koskevia kuluttaja-arvosteluja. Arvostelut on annettu riippumattomasti ja ne on julkaistu sellaisenaan.