Atria Possun Pluma n. 1,3kg

SUOMALAISTA VILJAPORSAANLIHAA

Possun Pluma, tuo mehukas ja monikäyttöinen lihas on erinomainen niin grilliin kuin pannuun.

 

Parhaan lopputuloksen saat ottamalla lihaan värin pannulla ja loppukypsentämällä 170 asteisessa uunissa haluttuun sisälämpötilaan.

Anna vetäytyä vähintään viisi minuuttia ennen leikkaamista.

 

Pluma ei kumartele vahvojakaan makuja. Kokeile rohkeasti esimerkiksi inkivääriä ja gochujangia tai rosmariinia ja vahvaa kahvia.

Olemme varmistaneet, että vain ne asiakkaamme, jotka tosiasiallisesti ovat ostaneet tuotteitamme verkkokaupastamme, sekä kirjautuneet verkkokauppaamme, voivat jättää tuotteitamme koskevia kuluttaja-arvosteluja. Arvostelut on annettu riippumattomasti ja ne on julkaistu sellaisenaan.

VOIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ