Atria Takuumurea Premium Naudan flank steak suklaahiehosta n. 1,5 kg
Flank Steak eli naudan kupeesta leikattu pyöreähkö lihas on tummaa ja aromikasta lihaa. Se on herkullista pelkästään suolalla ja pippurilla maustettuna, mutta sopii toki myös marinoitavaksi. Esimerkiksi sitruunanmehu, viinietikka, ananas tai inkivääri marinadin joukossa tekevät lihasta entistäkin mureampaa.
Flank steak on parhaimmillaan korkeintaan mediumiksi kypsennettynä. Liikaa kypsennys vähentää lihan mureutta. Esimerkiksi grillatessasi flank steakiä, grillaa ensin hyvin kuumassa grillissä suoralla lämmöllä nopeasti kaunis pinta, ja siirrä flank steak sitten hetkeksi epäsuoralle lämmölle kypsymään. Älä kypsennä liikaa, ettei liha muutu sitkeäksi. Anna grillatun flank steakin vetäytyä hetki löysässä foliokääreessä, ja leikkaa liha sitten ohuiksi viipaleiksi poikkisyin. Tarjoile viipaleet vaikkapa salaatin kanssa tai sandwichin tai tacojen täytteenä.
Nopeasti kypsyvä ja maukas flank steak soveltuu erinomaisesti myös stir fryihin ja muihin wokkeihin. Muista silloinkin leikata suikaleet poikkisyin.
Hienointa suomalaista suklaahiehoa
Lihakaupan flank steakit ovat suomalaista suklaahiehoa. Todellista harvinaisuutta, joka kasvaa ruohon ja suklaan voimin. Nämä hiehot, naaraspuoliset nuoret synnyttämättömät naudat, ovat kehuttua ayrshire- tai holstein-maitorotua tai niiden ja tunnettujen pihvirotuisten (Angus, Hereford, Charolais, Limousine, Simmental tai Blonde d’Aquitaine) risteytyksiä.
Vasikat pääsevät suklaan makuun heti siirtyessään pelkästä maidosta myös kiinteään ruokavalioon. Suklaamäärät ovat alkuun pieniä, mutta vähitellen määrä kasvaa 300 grammaan päivässä. Nautojen nauttima suklaa on peräisin suomalaiselta makeistehtaalta. Suklaa on esimerkiksi ulkonäöllisesti epäkuranttia tai vaikkapa eri suklaiden vaihdoksessa tullutta erää.
Suklaalla nautojen ruokavaliossa haetaan täyteläisyyttä makuun ja mehevyyttä rakenteeseen. Suklaan sisältämä rasva myös edesauttaa toivottavaa lihan rasvoittumista. Suklaanaudat ovat maailman mittapuullakin todella harvinaista premiumia. Nyt tämä harvinaisuus Lihakaupan valikoimassa!
Flank Steak eli naudan kupeesta leikattu pyöreähkö lihas on tummaa ja aromikasta lihaa. Se on herkullista pelkästään suolalla ja pippurilla maustettuna, mutta sopii toki myös marinoitavaksi. Esimerkiksi sitruunanmehu, viinietikka, ananas tai inkivääri marinadin joukossa tekevät lihasta entistäkin mureampaa.
Flank steak on parhaimmillaan korkeintaan mediumiksi kypsennettynä. Liikaa kypsennys vähentää lihan mureutta. Esimerkiksi grillatessasi flank steakiä, grillaa ensin hyvin kuumassa grillissä suoralla lämmöllä nopeasti kaunis pinta, ja siirrä flank steak sitten hetkeksi epäsuoralle lämmölle kypsymään. Älä kypsennä liikaa, ettei liha muutu sitkeäksi. Anna grillatun flank steakin vetäytyä hetki löysässä foliokääreessä, ja leikkaa liha sitten ohuiksi viipaleiksi poikkisyin. Tarjoile viipaleet vaikkapa salaatin kanssa tai sandwichin tai tacojen täytteenä.
Nopeasti kypsyvä ja maukas flank steak soveltuu erinomaisesti myös stir fryihin ja muihin wokkeihin. Muista silloinkin leikata suikaleet poikkisyin.
Hienointa suomalaista suklaahiehoa
Lihakaupan flank steakit ovat suomalaista suklaahiehoa. Todellista harvinaisuutta, joka kasvaa ruohon ja suklaan voimin. Nämä hiehot, naaraspuoliset nuoret synnyttämättömät naudat, ovat kehuttua ayrshire- tai holstein-maitorotua tai niiden ja tunnettujen pihvirotuisten (Angus, Hereford, Charolais, Limousine, Simmental tai Blonde d’Aquitaine) risteytyksiä.
Vasikat pääsevät suklaan makuun heti siirtyessään pelkästä maidosta myös kiinteään ruokavalioon. Suklaamäärät ovat alkuun pieniä, mutta vähitellen määrä kasvaa 300 grammaan päivässä. Nautojen nauttima suklaa on peräisin suomalaiselta makeistehtaalta. Suklaa on esimerkiksi ulkonäöllisesti epäkuranttia tai vaikkapa eri suklaiden vaihdoksessa tullutta erää.
Suklaalla nautojen ruokavaliossa haetaan täyteläisyyttä makuun ja mehevyyttä rakenteeseen. Suklaan sisältämä rasva myös edesauttaa toivottavaa lihan rasvoittumista. Suklaanaudat ovat maailman mittapuullakin todella harvinaista premiumia. Nyt tämä harvinaisuus Lihakaupan valikoimassa!
SUOMALAISTA NAUDANLIHAA
Kappalepaino n. 1500 g
Ainesosat naudanliha
Ainesosa | Määrä | Yksikkö |
---|---|---|
Energia | 489 | kJ |
Energia | 116 | kcal |
Rasva | 3,7 | g |
josta tyydyttynyttä | 2 | g |
Hiilihydraatit | 0 | g |
josta sokeria | 0 | g |
Ravintokuitu | 0 | g |
Proteiini | 21 | g |
Suola | 0,14 | g |
Suolapitoisuus yksinomaan luontaisesti esiintyvästä natriumista
Alkuperä: Suomi
Teurastettu: Suomi 78 tai 26
Leikattu: Suomi 78 tai 26
FINSKT NÖTKÖTT
Vikt ca 1500 g
Ingredienser: nötkött
Ingrediens | Määrä | Yksikkö |
---|---|---|
Energi | 489 | kJ |
Energi | 116 | kcal |
Fett | 3,7 | g |
varav mättade | 2 | g |
Kolhydrater | 0 | g |
varav socker | 0 | g |
Kostfiber | 0 | g |
Protein | 21 | g |
Salt | 0,14 | g |
Saltinnehållet uteslutande beror på naturligt förekommande natrium
Ursprung: Finland
Slaktat i: Finland 78 eller 26
Styckad i: Finland 78 eller 26
Förvaring under +6 °C
Olemme varmistaneet, että vain ne asiakkaamme, jotka tosiasiallisesti ovat ostaneet tuotteitamme verkkokaupastamme, sekä kirjautuneet verkkokauppaamme, voivat jättää tuotteitamme koskevia kuluttaja-arvosteluja. Arvostelut on annettu riippumattomasti ja ne on julkaistu sellaisenaan.