Gochujang-marinoitu petite tender ja varhaiskaali

Raaka-aineet
1 pkt Atria Takuumurea premium petite tender suklaahiehosta n. 1 kg
1 kpl varhaiskaali
Marinadi
1 dl Gochujang-tahnaa
2 dl riisiviinietikkaa
1 dl soijaa
1 dl hunajaa
1 dl seesamiöljyä
1 dl öljyä
Chilikurkut
2 kpl kurkkua siivuiksi leikattuna
2 tl suolaa
4 kpl valkosipulinkynttä pieneksi hienonnettuna
2 tl riisiviinietikkaa
3 rkl sokeria
2 tl chililastuja
2 tl chiliöljyä
2 tl seesamiöljyä
4 tl mustia ja valkoisia seesaminsiemeniä
Viimeistelyyn
kevätsipulia
Valmistusohje
Lohko kaali niin, että kaikkiin lohkoihin jää pala kantaa pitämään niitä paikallaan. Poista tarvittaessa petite tendereistä kalvot. Kaada 1/3 marinadista petite tenderien päälle ja peitä. Kaada loput marinadit kaalilohkoille ja peitä. Anna lihojen ja kaalien marinoitua kylmässä vähintään 30 minuuttia tai jopa yön yli.
Sekoita kurkkusiivut suolaan. Anna vetäytyä 15 minuuttia ja sekoita sillä aikaa loput chilikurkkujen aineet keskenään. Kaada suolatuista kurkuista irronnut neste pois ja sekoita maustekastike kurkkuihin.
Grillaa petite tenderit ja kaalit suoralla tulella kauniin ruskeiksi niin, että petite tenderien sisälämpötila on 52 astetta ja kaalit pehmenevät. Anna lihan levätä hetki, siivuta ja tarjoile grillattu liha kaalien ja chilikurkkujen kanssa.